vrijdag 30 januari 2009

Nedda ontwerpt koffieglazen voor AromaCreations by Jacqmotte

Als "Schepper van aroma", heeft Jacqmotte 9 gevestigde Belgische designers benaderd en hen één enkele vraag gesteld : Wat inspireert hen aan het aroma van Jacqmotte ? Een vraag die de creatievelingen simpelweg beantwoorden met negen originele en unieke creaties.

Negen kunstwerken dalen neer in het universum van mode, decoratie, keramiek of verdiepen zich in zilverwerk en chocolade. Met het aroma dat fungeert als hoeksteen, symboliseren deze kunstwerken het einde van een cyclus en het begin van een nieuwe. Een cijfer dat niet per toeval werd gekozen, want negen is eveneens het symbool van creativiteit…

Nedda is één van ontwerpers. Zij pakt uit met sierlijke koffieglazen, die een ware multi-zintuiglijke ervaring zijn. Je smaakt niet alleen de koffie, je kan ook heel duidelijk de kleur waarnemen en het aroma ruiken en zelfs "zien" tegen de rand van het dubbelwandig glas.

De tentoonstelling "AromaCreations" kan je bezoeken in de Espace Jacqmotte (Hoogstraat 139, 1000 Brussel) van 31 januari tot en met 15 maart 2009.

Geen opmerkingen: